Oldal kiválasztása

HOGYAN KÉSZÍTS

EREDMÉNYES
Facebook
HIRDETÉSEKET?
2.0

 

 

 

Egyre több cég hirdet a Facebookon, de kevesen használják ki azokat a módszereket, amikkel felpörgethetik a fizetett megjelenések hatékonyságát.

EBBEN SEGÍT EZ A KÖNYV, AMI

nem egy tréning átirata, hanem egy olyan tudásanyag, ami kifejezetten könyvnek készült,

segít, ha Te kezeled a Facebook-hirdetéseket, hiszen gyakorlatias a megközelítése,

rengeteg, tapasztalaton alapuló, kipróbált tippet és trükköt mutat be ahhoz, hogy még eredményesebbé tehesd a hirdetéseidet,

nem egy angol nyelvű könyv fordítása, hanem a hazai tapasztalatokon alapuló megoldásokat mutatja be,

hasznos, ha soha nem fogsz hirdetést indítani, de ismerned kell a lehetőségeket, ahhoz, hogy megértsd a kollégáidat vagy az ügynökséget,

a Facebook-hirdetések folyamatokba illesztését is körbejárja.

NEM ELÉG A JELENLÉT

Fent van a céged a Facebookon, de nem jönnek az eredmények?
Hirdetsz, de nem vagy elég sikeres?
Szeretnéd felpörgetni a Facebook-hirdetéseid hatékonyságát?

A Facebook egy nagyon összetett hirde­tési rendszer. Több, mint 500 féle hir­de­tés­célzási beállítás, valamint 15 hir­de­tés­létrehozási lehetőség áll rendelkezésünkre. Nem könnyű eldönteni melyiket használjuk, hiszen gyakran csak apró különbségek választják el őket egymástól.

Ráadásul sokszor a siker nemis a technikai tudáson múlik, hanem azon, hogyan épül be a marketing folyamatok közé ez az eszköz. Erről szól ez a könyv.

A segítségével nem csak a hirdetési rendszer trükkjeit ismered meg, hanem azokat a módszereket, stratégiákat, amik túlmutatnak a Facebookon, és amik támogatnak abban, hogy még eredményesebbé tedd az online marketingedet.

VÉLEMÉNYEK

Damjanovich Nebojsa

senpai.hu
Attól tartok a Ricsi túl sok információt írt bele a könyvbe, ezért az emberek nem fognak jelentkezni a képzéseire. Aki elolvassa, létrehozhatja vagy jelentősen javíthatja a saját social marketing stratégiáját. Én már megtettem!

Dr. Papp-Váry Árpád

a Budapesti Metropolitan Egyetem általános rektorhelyettese, a „márkadoktor”
Ma már egyre nehezebb széles körnek organikusan eljuttatni egy-egy posztot, ezért hirdetésekre van szükség. Mégpedig jól megtervezett Facebook-hirdetésekre. Ezt járja körül Richárd alapossággal és folyamatszemlélettel, ugyanakkor könnyed stílusban. Könyve a Budapesti Metropolitan Egyetem digitális marketing executive MBA képzésén is fontos alapirodalom lesz.

Wolf Gábor

Marketing Commando
Lévai Ricsi megmutatja, hogyan kell megfogni és nem ereszteni a vevőidet, akár itthoni, akár külföldi piacra célzol. És Ricsi bőkezű az információval, hiszenMagyarországon ő publikál a legtöbbet Facebook-marketingről. És ha annyi mindent megoszt ingyen, képzeld, milyen titkokat tartogat Neked a könyvében! Szóval, új vevők, nagy tételben, diszkont áron – érdekel?

Biros Levente

alapító, onlinemarkaboltok.hu
Régóta keresem, hogy is ugorjunk neki cégemnél ennek a kihagyhatatlan, de eddig mégis mellőzött Facebook marketing csatornának. Jellemzően amikor beültem egy Facebookos előadásra, azt vagy marketingesre, vagy technikaira hangolták, ami nem adott komplett érzést nekem. Itt más a helyzet mert kellemesen ötvözi az író marketing stratégiát a technikai lehetőségekkel, mindenki számára érthető módon. Ami még zseniális benne, az az aktualitás megőrzése. Ugye Zuckerberg jó gazdaként, szinte havonta újítja a stratégiáját, melyhez újra és újra meg kell tanulni a rendszert. Ezt egy papírra írt könyvnél nem lehetne megoldani. Vagy mégis? Ricsi ebben is brillírozott. Az alap gondolkodás módot, tintába önti, de minden olyan részt mely gyorsan változhat, egy link formájában helyezi el az oldalon, mely egy folyamatosan frissülő, aktuális tartalmakat összegez. Így lesz ez a nagyszerű könyv, 21. századi, cégvezetőknek, marketingeseknek is kötelező anyag, ahol a megvan a stratégia, a marketing, a technika, és az aktualitás is.

Szakolcai Dorina

tulajdonos, Ruhafalva.hu webáruház
Lévai Richárd könyve nélkül is lehet boldogulni a Facebook világában, csaknem érdemes! Miért? Több éve tanulom és használom a Facebook hirdetési rendszerét, mégis meglepődtem, hogy számomra is sok újdonságot tartalmazott. Magasszintű tudást ad, rendszerezetten, érthető módon tálalja a tudnivalókat, ezért nem csak profiknak, de kezdők számára is bátran javaslom, amolyan alaptankönyvként.

Werni Gábor

tulajdonos, WPHOTO
Egyik este éppen videókat vágtam, gondoltam amíg a gép dolgozik, és konvertál, beleolvasok a könyvbe. Aztán egyszerre azon vettem észre magamat , hogy a gép már régen befejezte a munkát, a videok készen vannak, és én már a 80. oldal környékén járok, és nem tudom lerakni. És nem mellesleg hajnali egy óra van, de valahogy nem vagyok álmos. Olyannyira végigvitt a könyv lendülete, felépítése, hogy ott hajnalban azon kezdtem gondolkodni, hogyan is tudnám az olvasottakat a saját vállalkozásomon beindítani, beállítani. Mondhatni rögtön akartam csinálni egy-két kampányt. Főleg azok után, hogy az eddigi Facebook hirdetéseim kimerültek a poszt kiemelés módszernél, volt izgalmas látni, hogy mit is lehet csinálni itt. Aztán kettőkor kidőltem, de a könyvet két nap alatt kivégeztem, és azóta is folyamatosan forgatom.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Sub-domains

Sub-domains

A több platformon átívelő folyamatok könyve

Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával? könyv

Örökös szakmai Facebook csoport tagság


3.990 Ft
 

Két könyv, hogy átfogó tudást szerezz a közösségi médiákról

Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával? könyv

Örökös szakmai Facebook csoport tagság

Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0 könyv

8.000,- Ft kedvezmény az online videó tréninghez


9.980,- Ft helyett


8.990 Ft
 

LEGJOBB VÁLASZTÁS!

A közösségi platformok bemutatásán felül a "Facebook hirdetések A-Z-ig" online videó tréning 13 óra videó anyaggal

Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával? könyv

Örökös szakmai Facebook csoport tagság

Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0 könyv

8.000,- Ft kedvezmény az online videó tréninghez

Online videó tréninghez való  1 éves hozzáférés a regisztrációtól számítva

41.730,- Ft helyett30.580 Ft